Posters 3.indd

Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat torna a col·laborar amb el Microvi

  • Se celebra del 13 al 29 d’abril a Avinyonet del Penedès

  • Es tracta del principal punt de trobada dels petits cellers a Catalunya

Del 13 al 29 d’abril de 2018 diferents espais emblemàtics del municipi d’Avinyonet del Penedès acolliran una nova edició de Microvi. Es tracta d’una proposta única a Catalunya, que té com a objectiu donar visibilitat als vins elaborats per petits productors i donar a conèixer les zones, varietats i tipus d’elaboració que els caracteritzen.

La Mostra de petits cellers, acte central de Microvi, enguany reunirà una àmplia representació de petits cellers de tota Catalunya, acompanyats de cellers del Rosselló i enguany com a zona convidada Querétaro, Mèxic.

Per a Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat continuar col·laborant amb Microvi respon a l’aposta per promocionar una de les línies de negoci: ENOFUTUR. Es tracta d’un acompanyament integral dirigit especificament al sector vitivinícola. Des de Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat treballem des de la gestió de les subvencions i finançament, declaracions específiques, projectes, seguretat… fins a l’assessorament i impuls de l’enoturisme sempre sota el prisma de la sostenibilitat, la cura del medi ambient i amb una visió basada en l’economia circular.