Logo Bon Preu Esclat1140x855

Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat, responsable del projecte executiu i direcció de les instal·lacions del nou Esclat Igualada

Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat ha dissenyat el projecte executiu de les instal·lacions del nou Esclat que Bon Preu instal·larà a Igualada a l’antiga fàbrica tèxtil Vives Vidal. L’espai, on ja s’han començat les obres, ocuparà uns 3.900 metres quadrats i disposarà d’un aparcament per a uns 400 vehicles. La inversió prevista en el projecte és d’uns 13 milions d’euros.

Amb el projecte executiu, Bon Preu i el Grup Carles Enginyeria han col·laborat en mantenir viu un fragment del passat industrial d’Igualada ja que es preservarà una part de l’edifici que va entrar en desús l’any 2010.

Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat. Seguint aquest compromís, l’Esclat d’Igualada es construirà de manera sostenible i ecoeficient per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Algun dels secrets del nou edifici sera la il·luminació d’alta eficiència, la bona distribució de la climatització i l’última tecnologia emprada.