Fons Economia Circular Canvi Climatic Grup Carles Enginyeria

Grup Carles assisteix a la Jornada ‘Potencial i oferta en Economia Circular a Catalunya’

El passat dimarts 27 de juny, Grup Carles va assistir a la jornada celebrada a la sala d’actes de les instal·lacions d’ACCIÓ a Barcelona sota el títol ‘Potencial i oferta en Economia Circular a Catalunya’ .

La jornada presidida conjuntament per Ferran Miralles, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, i Joan Romero, conseller delegat d’ACCIÓ, tenia per objectiu donar a conèixer el potencial i les oportunitats de negoci i innovació per a la oferta de solucions i tecnologia en l’economia circular.

Les ponències presentades es centraven en l’estat actual de les polítiques en economia circular desenvolupades al territori català, el grau de desplegament d’aquestes a nivell de l’administració publica i els sectors industrials privats, així com les oportunitats i previsions de creixement detectades per als propers anys.

La jornada va comptar amb una elevada assistència, fet que demostra que el concepte Economia Circular, gaudeix d’un grau d’interès i seguiment important dins el teixit empresarial català.

Raul Antúnez