Fabrica Pienso Cincaporc Fraga Proyecto Grup Carles Enginyeria Sostenibilitat

CincaPorc confia en Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat els projectes i direcció per a la construcció de la seva nova fàbrica de pinso a Fraga

Un dels majors productors de ramaderia porcina d’Espanya, CincaPorc, ha confiat en Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat per posar en marxa una nova fàbrica de pinso a la Plataforma Logística de Fraga, en una superfície de 35.000 metres quadrats i que suposarà una inversió d’uns 14 milions d’euros.

Entre altres aspectes, Grup Carles Enginyeria es farà càrrec del projecte constructiu i d’instal·lacions així com la direcció de la construcció i implantació de la nova fàbrica de CincaPorc al Polígon Logístic de Fraga. D’aquesta manera, es podran arribar a produir 480.000 tones de pinso que aniran destinades a l’autoconsum, en concret a les explotacions porcines que l’empresa té a Catalunya i a l’Aragó.

Un dels elements destacables del nou projecte és la seva eficiència gràcies a la nova tecnologia que s’hi aplicarà. La previsió és que la fase d’execució sigui el segon semestre del 2019. Alguna de les curiositats de la nova fàbrica de pinso de CincaPorc és el disseny de torres d’estructures portants, és a dir, que ja porten les sitges incorporades. D’aquesta manera es potencia l’eficiència de l’espai.

Amb aquesta nova fàbrica, Grup Carles Enginyeria es situa com un dels majors experts en la posada en marxa d’instal·lacions del sector porcí.