Grup Carles Enginyeria Projecte Epila Cat

Bon Àrea confia en Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat per la redacció dels projectes executius d’un complex industrial de 150 hectàrees

Bon Àrea inicia en aquest 2019 la construcció d’una plataforma industrial a Èpila (Saragossa) amb una inversió prevista de 400 milions d’euros. La plataforma ocuparà una parcel·la de 150 hectàrees. La companyia ha tornat a confiar en Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat per desenvolupar els projectes executius d’urbanització i constructius de les diferents unitats del complex industrial.

La fase de construcció d’urbanització suposa una inversió de 50 milions d’euros amb una extensió de 150 hectàrees. Unes obres que aniran en paral·lel a les que ha de fer el Govern d’Aragó per instal·lar les infraestructures necessàries per fer arribar els serveis bàsics a la nova plataforma de Bon Àrea.

Posteriorment s’iniciarà la construcció de les naus d’aquest nou centre. En aquesta etapa, Bon Àrea també comptarà amb el projecte executiu constructiu dissenyat per Grup Carles Enginyeria i Sostenibilitat. Està prevista una inversió superior a 140 milions d’euros per aixecar 31 naus industrials i logístiques. Amb aquesta nova infraestructura, el grup Bon Àrea vol agilitzar la logística de recepció i expedició de productes a les diferents naus i magatzems de distribució.

La nova plataforma de Bon Àrea comptarà amb una zona d’escorxadors de 159.000 metres quadrats i una altra destinada a productes elaborats que ocuparà quasi 145.000 m2. La tercera zona més extensa de la construcció serà el centre logístic, que serà de més de 112.000 m2. També s’hi instal·laran un centre agrari de gairebé 2.000 m2, així com una fàbrica de pinso de més de 2.900 m2.

La plataforma ha de servir com a punt inicial per a l’expansió de Bon Àrea pel centre, nord i est de l’estat. La nova planta de Bon Àrea a Èpila entrarà en funcionament el 2021, però no serà fins el 2026 que estarà a ple rendiment.