Inauguracio Asn Gcenginyeria W

Assistim a la inauguració d’una planta de pinso pionera a Fraga

Grup Carles Enginyeria ha realitzat tant el projecte executiu com la direcció d’obra i instal·lació. La planta compta amb una torre de producció innovadora, de les més altes del sector.

La nostra enginyeria va assistir divendres a la inauguració de la nova planta que l’empresa aragonesa Alternative Swine Nutrition (ASN) ha construït a Fraga, de la qual el propi despatx en va realitzar tant el projecte executiu com la direcció d’obra i instal·lació. La divisió d’enginyeria industrial de Grup Carles va començar a treballar en aquest projecte el 2015, i finalment aquest divendres va veure la llum de manera oficial amb un acte en què hi va assistir la consellera d’Economia, Indústria i Ocupació del govern de l’Aragó, Marta Gastón. La planta, de 3.000 m2, ha requerit d’una inversió de 10 milions d’euros.

ASN, empresa especialitzada en la producció de pinsos d’alta gamma per a porc de primeres edats, ha començat ja la seva activitat en la nova planta, en què hi destaca especialment la torre de producció de pinso, de 48 metres d’alçada, essent de les més altes del seu sector. Grup Carles Enginyeria va projectar-ne i dirigir-ne l’obra civil i les instal·lacions, així com la seva posada integral en funcionament.

ASN és una empresa puntera en el seu camp d’especialització, amb projectes a Portugal, Itàlia i l’Amèrica Llatina. La seva matriu, Associated British Foods (ABF), té presència en 50 països i dóna feina a més de 133.000 treballadors, amb un volum de vendes superior als 16 bilions d’euros.

Grup Carles Enginyeria compta amb una àmplia experiència en el món del “project management”, desenvolupant projectes per sectors tan diversos com el paperer, el metal·lúrgic, el químic, l’adober o el propi sector agroalimentari. Fruit d’aquesta expertesa, ASN es va decidir el 2015 per la firma igualadina a l’hora de concebre la nova planta.